Nu zaterdag 17 november opent Winterland Hasselt op het Kolonel Dusartplein opnieuw z’n deuren voor het grote publiek. Tot en met driekoningszondag 6 januari is de hoofstad van de smaak opnieuw gastheer voor Winterland Hasselt. Dat het publiek voor deze 5de editie opnieuw massaal op de afspraak zal zijn, staat nu al vast. Vorig jaar zakten meer dan 615.000 mensen af naar Winterland en de verwachtingen zijn er dat het aantal opnieuw behaald gaat worden.

Wie naar Winterland komt, kan in primeur al kennis maken met Holiday On Ice "Speed". Dit gelauwerde schaatgezelschap komt op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 april 2013 voor het eerst naar de Ethias Arena in Hasselt. “Speed is een ijsrevue die z’n naam alle eer aan doet. Het is een show voor het ganse gezin waarin de snelheid en de tijd centraal staan. Het is een indrukwekkende cast van top-schaatsers en ook qua belichting, geluid is dit iets heel uniek. Wie naar Speed komt kijken zal gecharmeerd zijn door het verhaal, maar ook door de spectaculaire stunts die in de voorstelling verweven zitten,” aldus organisator Chris Bergs (PSE Belgium).

Op Winterland worden de bezoekers alvast geteased om volgend voorjaar zeker te komen kijken naar Holiday On Ice Speed. “Aan de hand van een tv-spot op de aanwezige schermen krijgt men al een prima voorsmaakje en ook zullen de kinderen die het huis van de Kerstman bezoeken een leuke verrassing ontvangen vanwege Speed,” zegt Bergs. “Dames en heren van de pers worden bovendien nog apart uitgenodigd voor een leuke primeur rond Speed die we op Winterland zullen bekendmaken.“

Winterland Hasselt is gratis voor het publiek en loopt van 17 november tot 6 januari.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: