Hooverphonic trad gisteren met de ‘In Wonderland Tour’ op in PRAAG. Het was al enkele jaren geleden dat de band rond Alex Callier en Raymond Geerts te gast was in de Tsjechische hoofdstad. De fans die massaal naar de Lucerna Music Bar waren afgezakt sloten Hooverphonic andermaal in de armen. Alex heeft een mooi video verslag gemaakt van hoe zo’n buitenlands avontuur er nu echt uitziet, bekijk de video HIER. Na eerdere shows in Nederland en Luxemburg was dit het derde luik van hun Europese tournee.

Op 10 juni komt hun nieuw album ‘In Wonderland’ uit in Frankrijk en op 24 juni spelen ze hun single ‘Badaboum’ in Taratata, één van de belangrijkste TV shows in Frankrijk. Eind juni staat Hooverphonic meermaals op de planken in Parijs alvorens de Belgische festivalzomer aan te vatten met concerten op o.m. Brussels Summer Festival, Scène Sur Sambre en Baudet’stival. Nieuwe data worden binnenkort aangekondigd.

Het album ‘In Wonderland’ leverde in eigen land met Badaboum en I Like The Way I Dance al 2 dikke hits op en kwam binnen op 1 in de nationale ultratop album charts wat meteen goed was voor een gouden plaat.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over