Op zaterdag 12 april vindt de 7de editie plaats van I love the 90’s - The party in de Ethias Arena in Hasselt. Net als de voorbije jaren worden er ook dit jaar weer vele duizenden muziekliefhebbers verwacht op de grootste 90’s party van Europa. Inspelend op de vraag naar overnachtingsfaciliteiten slaan organisator Benelive Entertainment en Different Hotels de handen in elkaar en worden de drie Genkse hotels – Carbon, ECU en het M Hotel – op zaterdag 12 april omgevormd tot officiële I love the 90’s hotels. De vraag naar de speciale arrangementen is bijzonder groot, want nu al is meer dan helft van de beschikbare capaciteit gereserveerd.

Met meer dan 20.000 waren ze vorig jaar te gast op de uitverkochte  I love the 90’s party in de Ethias Arena en het ziet er wederom naar uit dat de duizenden tevreden feestvierders straks – op zaterdag 12 april – opnieuw de weg gaan vinden naar Hasselt. 

Een veelgehoorde opmerking de voorbije jaren was de vraag naar goede overnachtingsfaciliteiten. Zowel in het binnenland maar zeker ook vanuit het buitenland kwam er steevast de vraag naar logeermogelijkheden en we zijn heel blij dat we dit jaar een antwoord kunnen bieden, dankzij de samenwerking met Different Hotels. Op zaterdag 12 april kan je in het Carbon, ECU en M Hotel terecht voor het speciale I love the 90’s arrangement,” zegt Kris Bloemen namens de organisatie.

Betaalbaar

Wie een I love the 90’s arrangement boekt in één van de drie Different Hotels zal getuige zijn van een unieke en vooral totale 90’s ervaring. “Naast de overnachting en het ontbijt – inclusief de mogelijkheid tot een late check-out op zondag – hebben de hotelgasten ook nog eens een exclusieve ontvangst bij aankomst op de party inclusief de toegang. Afhankelijk van de gekozen 90’s formule zijn er ook nog bubbels en hapjes voorzien. Wij voorzien ook de nodige transfers van het hotel naar de Ethias Arena,” zegt Sonny Biesmans van de Different Hotels. Tijdens het I love the 90’s weekend van 12 april zal er in de drie Genkse hotels ook de echte sfeer van de 90’s te proeven zijn. “Wij gaan onze hotel inkom ook aankleden zodat we dat weekend echt wel de 90’s uitademen. Ook onze muziek wordt helemaal aangepast en zal uitsluitend 90’s zijn,” voegt hij er nog aan toe.

Het mooie aan het I love the 90’s hotel is dat het betaalbaar is voor ieder z’n budget en dat je zelf kan bepalen in welk hotel en volgens welke 90’s gradatie je wil overnachten.

Succes

Of de komst van de Britse boysband Five er voor iets tussen zit is niet duidelijk maar het is wel opvallend dat er heel wat buitenlanders nu al een kamer hebben gereserveerd in het 90’s hotel. “We zijn positief verrast door de grote interesse. Via de I love the 90’s website hebben heel wat mensen uit binnen- en buitenland de weg gevonden naar de 90’s hotels wat maakt dat meer dan de helft van de beschikbare capaciteit nu al volzet is. Dit resultaat overtreft nu al onze stoutste verwachtingen,” zegt een opgetogen Sonny Biesmans. 

De 7de editie van I love the 90’s, The party vindt plaats op zaterdag 12 april in de Ethias Arena in Hasselt met on stage C&C Music Factory, Cappella, Alice Deejay, 2 Brothers On The 4Th Floor, Whigfield, DJ Jean, Da Rick & Guests, Ward én uiteraard Five. Tickets kan je reserveren via www.ilovethe90s.be

Een overnachting in het I love the 90’s hotel in Genk kan je reserveren via www.differenthotels.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
I Love The 90's
Datum: 
zaterdag 12 april 2014
Locatie: 
Ethias Arena in Hasselt

Reservatie:

Meer over