Q-dj Wim Oosterlinck lanceert een nieuwe website: isJokeVandeVeldealvandegrondgegaan.be. Daarop kan geïnteresseerd Vlaanderen dagelijks checken of Joke Van de Velde intussen al van de grond gegaan is.

Miss België 2000 en Wims speelkameraadje op woensdag Joke Van de Velde onthulde onlangs in De Wim O Show op Q-music dat ze al ruim een jaar celibatair leeft. Nu is er eindelijk een website waarop iedereen kan zien of er al verandering is gekomen in Jokes situatie. De website wordt van uur tot uur bijgehouden door een schare enthousiaste vrijwilligers op de Q-redactie.

Oosterlinck versus Van de Velde - nieuw op woensdag

Wim en Joke gaan ook elke woensdag de strijd aan in Oosterlinck vs Van de Velde. Het gaat om een nieuw en uniek radioconcept waarin de twee het tegen elkaar opnemen in tien ijzingwekkende uitdagingen.

De eerste opdracht was een bureaustoelenrace op de redactievloer van Q die overtuigend gewonnen werd door Wim. Bekijk het filmpje hier. De bikkelharde strijd is elke woensdagnamiddag live te volgen op Q-music tussen 14.00u en 18.00uu. Elke overeenkomst met bestaande tv-programma's is puur toeval.

De Wim O Show, elke werkdag van 16.00u tot 18.00u op Q-music
De Wim O Show interactive, woensdag van 14.00u tot 18.00u op Q-music

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: