Op zondag 3 mei wordt er in zaal Eldorado in Humbeek een benefietconcert georganiseerd waarvan de opbrengst volledig gaat naar de non-profit organisatie Care for us. Care for us is een non-profit organisatie met als doel het verstrekken van hulp en bijstand aan chronisch zieken die door hun ziekte in een financiële noodsituatie zijn terechtgekomen, waardoor zij zich bepaalde noodzakelijke behandelingen, medicatie, gezonde voeding enz., zaken die bijdragen tot een menswaardig westers bestaan, niet meer kunnen permitteren. Het benefietconcert kreeg als toepasselijke titel “ Matinée Soignée” , start om 15 uur.

Behalve een echte “show” met tal van bekende artiesten, wordt er ook een marktje georgaiseerd en kan men zich tegen een kleine bijdrage laten masseren door tal van therapeuten die hiermee ook hun “handje” bijdragen.

Als kers op de taart wordt het nummer "Care for us", live gebracht. Dit nummer is geschreven door de organisatrice van dit benefietconcert : Shirine Irani, een singer-songwriter uit Leefdaal. Het Care for us- lied wordt gezongen door Shirine, voices Yass, Axeela en Eva, en 10 chronisch zieke patiënten.

De opbrengst van de verkoop van de single is volledig voor de vzw als ook de opbrengst van de benefiet.

De “Care for us Voices” zullen daar uiteraard live optreden, maar ook B Fresh, het Filadelfia Gospelkoor en Mission Impossible. Plus Care for us ambassadrice Isabelle A als speciale gaste. Tickets beschikbaar à € 12,50 (€ 14.00 aan de kassa) via de website www.careforus.be. Jonger dan 12 komt er voor 5 euro in.

Isabelle A heeft inderdaad toegezegd ambassadrice en het gezicht van Care for us te worden. Na een eerste gesprek voelde zij zich meteen aangesproken door de actie en de doelstelling. Met Isabelle A verzekert Care for us zich van een energieke, overtuigende uitstraling via een innemende ambassadrice.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: