Tevreden is Jo Vally over het feit dat hij deze zomer voor ‘Gloria’ is gegaan. “Het was echt een dubbeltje op z’n kant want eerst dachten we voor ‘Het Feest Van De Liefde’ te gaan als nieuwe single, uit mijn album ‘Zuiderse Klassiekers’. We hebben lang overlegd maar finaal zijn we toch voor ‘Gloria’ gegaan en dat was het juiste spoor”, zegt Jo Vally opgetogen.

De voorbije week was Jo Vally twee keer te gast in Vlaanderen Muziekland (Sint-Truiden en St.Niklaas) en werd hij bedolven onder de complimenten en reacties van het publiek. “Ongelofelijk hoeveel mensen gereageerd hebben op ‘Gloria’, zowel ter plaatsen bij de opnames van Vlaanderen Muziekland maar ook na afloop van de tv uitzending. Ik heb een massa mails gekregen en brieven en telefoontjes in de zin van ‘wat een fantastische single Jo, chapeau!’. Ja, dat doet wat met een mens, zelfs na al die jaren”, zegt Jo Vally.

Op vrijdag 17 augustus maakt Jo Vally ook kans om een prijs te winnen op Radio 2 Zomerhit. Met ‘Gloria’ is hij genomineerd voor de Radio 2 Zomerhit én hij heeft ook een nominatie te pakken in de categorie ‘Ambiance’.

‘Gloria’ is digitaal te koop via iTunes. Het album ‘Zuiderse Klassiekers’ is fysiek én digitaal te koop.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: