Op 20 december start het arenaspektakel ‘Peter Pan, The Never Ending Story’ in Vorst Nationaal. Voor de Franstalige shows vertolkt niemand minder dan ex-Miss België en huidig RTL-presentatrice, Julie Taton, de vertelstem.

Het verhaal van Peter Pan wordt verteld vanuit het standpunt van Tinker Bell. In elk land zal deze vertelstem een lokale bekendheid zijn. Voor de Franstalige shows gaat de eer naar de blonde, ravissante Julie Taton. De vertelstem in de Nederlandstalige shows is nog niet bekend.

Vlaamse zangeres Silvy De Bie speelt in zowel de Nederlandstalige als de Franstalige shows de rol van Tinker Bell.

Het hartverwarmende verhaal van Peter Pan is de ideale uitstap met het gezin tijdens de kerstvakantie. Een internationaal arenaspektakel met de bekendste hits aller tijden in een nooit eerder gezien decor. Bekijk de volledige lijst met speeldata via www.peterpan.is of www.musichall.be.

Na de wereldpremière in Vorst Nationaal, vertrekt Peter Pan op Europese tournee. Nederland, UK en Duitsland staan al ingepland. In elk land neemt een lokale ster de rol van verteller voor haar rekening.

‘Peter Pan, The Never Ending Story’ is een arenaspektakel van wereldformaat. Geert Allaert wist een bijzonder creatief team te selecteren voor deze unieke show. De regie en scenografie wordt verzorgd door Luc Petit, de man die 10 jaar lang de rechterhand van Franco Dragone was (o.a. Cirque du Soleil). De muziek wordt gecomponeerd door Matt Dunkley, één van ‘s werelds bekendste filmcomponisten en -arrangeurs die in het verleden werkte aan films als Moulin Rouge, Black Swan en Pirates of the Carribean. De kledij werd ontworpen door de Belgische modeontwerpster Kaat Tilley(†), meester in het creëren van een geheel nieuwe wereld. Martino Muller staat in voor de choreografie en Lulu Aertgeerts neemt de spelregie voor haar rekening.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: