Kim is 32 en heeft het al zwaar te verduren gehad op liefdesvlak. Enkele jaren geleden werd ze zonder boe of ba in de steek gelaten door haar ex-vriend. Hun dochtertje Keira was toen amper 5 weken oud. Hij was verliefd op iemand anders, en liet Kim en de baby in de steek. De woede en teleurstelling na die breuk blijven het leven van Kim beïnvloeden. Opnieuw een man kunnen vertrouwen zit er niet echt in.

Jani moet de reputatie van het mannelijk geslacht komen herstellen. Niet alle mannen zijn klootzakken, daar wil hij Kim van overtuigen.
Maar first things first. De kleerkast van Kim is een fluorescerende kleurenkermis die Jani’s maag doet omkeren. Haar `Forever Young’-stijl past echt niet bij een 32-jarige mama die een serieuze relatie zoekt.
Kim heeft ook geen flauw idee hoe ze zich moet gedragen bij een potentiële partner. Personal coach Ilse Van Acker is dan ook met verstomming geslagen op de testdate. Want mannen die avances willen maken bij Kim, die kunnen maar beter op hun hoede zijn...

All you need is Jani – Morgen om 21u bij VIJF

"Als ik ergens een haar zie moet ik spontaan overgeven"

1 op 4 koppels maakt ruzie als ze tv-kijken, wie is de baas over het ‘kaske’? 43% van de mannen komt seks te kort , 1 op 4 vindt dat de ander te veel geld uitgeeft en 41% heeft een partner met een bizarre gewoonte of fobie. En dat geldt ook voor Anthony: Griet heeft een fobie van haar en gaat daarom bijvoorbeeld nooit op een wc-bril zitten...

Koppels – Morgen om 20u35 op VIJF

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: