Het belooft een mooi jaar te worden voor Versuz resident dj Kenn Colt. De 27-jarige dj & producer uit Zolder tekende onlangs een exclusieve deal met Warner Music en brengt nu ook zijn gloednieuwe single ‘Feels Like A River ’ featering Michael McCrae uit. De single is een melodische deep house track die voortdrijft op een catchy gefloten riff die Kenn Colt oppikte tijdens zijn verblijf in de Sri Lankaanse kuststad Colombo. Hij hoorde de melodie op het strand en het vormde meteen de inspiratie voor de track.

De single is nog maar net uitgebracht en komt nu al razendsnel binnen in de charts: op #32 in iTunes en op #2 in de Belgium viral op Spotify.

Al op zijn zestiende begon Kenn Colt aan zijn dj-carrière. Zijn eerste grote internationale successen boekte hij toen hij resident dj werd bij de Belgische gerenommeerde Versuz Club en onderdeel werd van de PACHA IBIZA World Tour . Snel volgde internationale tournees in Europa, Azië en Noord-Amerika en bracht hij dj-sets op ‘s werelds grootste festivals zoals o.a. Tomorrowland en TomorrowWorld.

Release party

Versuz is nog altijd dé uitvalsbasis van Kenn Colt en ze slaan dan ook maar al te graag hun handen in elkaar voor een releaseparty van ‘Feels Like A River’. Op zaterdag 20 februari is er een exclusieve Versuz Saturnight waar de Limburgse dj optreedt als headliner. Dan zal ook de officiële videoclip van de single voor het eerst getoond worden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over