Ketnet-wrapper Niels Destadsbader voor één dag parkeerwachter GAIA dat mannen oproept een dag hun onderbroek uit te laten, garantie op tweedehandsauto’s en een acteur annex Ketnet-wrapper die parkeerbonnen uitschrijft: dat is Volt op woensdag 7 september. Met Kobe die kopje onder gaat in de reclametest; in een aquarium, op de waterskibaan en in het zwembad.

‘Laat ze hangen’, zegt de nieuwe campagne van dierenrechtenorganisatie GAIA. GAIA vraagt mannen om een dag zonder onderbroek rond te lopen en vrouwen om de onderbroek(en) van hun man te verstoppen. De campagne neemt het op voor de biggen, die worden nu massaal gecastreerd. Vlees van volwassen beren met geslachtsdelen zou namelijk een onaangename bijsmaak hebben. Maar is die castratie wel nodig? De Voltdiscussie van de week.

Niels Destadsbader als parkeerwachter
Een bonnetje onder de ruitenwisser van je geparkeerde wagen is niet bevorderlijk voor het humeur. Maar wat gaat er om in de man of vrouw die professioneel niets anders doet dan parkeertickets controleren en bonnetjes schrijven? Volt stuurde acteur en Ketnet-wrapper Niels Destadsbader op pad als parkeerwachter. Hoe trotseert de parkeerwachter de boze blikken (of erger) van de automobilisten? Hoe voelt het om de hele dag mensen op de bon te zwieren?

Undercover tussen de occasies
Wie is ervan op de hoogte dat op tweedehandswagens verplicht een jaar garantie geldt? De undercoverreporter van Volt in elk geval wel. Met die wetenschap trekt hij van handelaar tot handelaar. Geeft elke verkoper automatisch het jaar garantie? Of zijn er handelaars die het niet zo nauw nemen? Volt undercover tussen de occasiewagens.

Vers geperst het gezondst?
Niets zo gezond als vers geperst sinaasappelsap om de dag te beginnen. Maar is dat wel zo? Kobe Ilsen gaat op onderzoek uit; is vers geperst sap echt zo heilzaam? Is er een verschil met het sinaasappelsap uit de supermarkt?

Zwemmen met oordopjes
In de reclametest probeert Kobe Ilsen deze week oordopjes uit. Geen dopjes om de oren te beschermen tegen buitensporig lawaai, wel om hen te beschermen tegen water. De doelgroep: zwemmers. Doen de oordopjes wat ze beloven? En vooral: heeft een doorsnee zwemmer hen nodig?

Volt: op woensdag 7 september om 20.40 uur op één

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: