Tom Van Tongerloo
KLETSKOEK 2017

Aanstaande zaterdag, 18 maart 2017, is het alweer tijd voor de vijfde editie van Kletskoek in Beachclub Sunrise! En gezellig wordt het want het ziet er naar uit dat Kletskoek gaat uitverkopen! Zoals altijd is Kletskoek ook deze editie gehuld in de nationale kleuren van een specifiek land. Ditmaal staan Nederlands favoriete oosterburen centraal en zal het fijne deep- & techhouse feest gehuld zijn in de nationale kleuren van Duitsland. Ervaar de Duitse keuken met de lekkerste schnitzels of broodjes bratwurst en ga los op de meest smakelijke tracks van De Sluwe Vos, Wouter S, Prunk, Missinglinx en Jongens van ’t Platteland: Kruh & Hakim Midhat. Bekijk snel de timetable en zet de dansschoenen maar vast klaar. Kletskoek geht’s los!

Time Table

  • 15:00 – 17:00 Missinglinx
  • 17:00 – 19:00 Prunk
  • 19:00 – 21:00 De Sluwe Vos
  • 21:00 – 23:00 Wouter S
  • 23:00 – 01:00 Jongens van ’t Platteland: Kruh & Hakim Midhat

Tickets
Kletskoek tickets zijn nog online verkrijgbaar, maar het ziet er naar uit dat Kletskoek gaat uitverkopen, wacht dus niet te lang meer! Zowel de tickets inclusief schnitzel of bratwurst menu á € 27,50 (ex fee) als de tickets exclusief eten á € 17,50 (ex fee) zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via www.firstvision.nl/tickets.

Locatie
Kletskoek vindt plaats in Beachclub Sunrise in Best (bij Eindhoven). Deze sfeervolle en zomerse locatie laat je zowel binnen, op het terras én bij het strand genieten van de fijnste house tunes. De parkeerplaats bij Beachclub Sunrise biedt ruimte aan meer dan genoeg auto’s en is overigens helemaal gratis.

Food
Om naast ieders gehoor ook de smaakpapillen van de bezoekers te bevredigen staan de Kletskoek chefs weer klaar met de lekkerste Duitse gerechten. Er kan gekozen worden tussen een Duitse schnitzel of voor een lekker broodje bratwurst. Beide menu’s worden geserveerd met friet en een frisse salade. Speciaal voor de vegetarische Kletskoek bezoekers zijn de broodjes bratwurst ook vegetarisch te verkrijgen.

Volg Kletskoek
Volg Kletskoek via Facebook en blijf up-to-date omtrent al het Kletskoek nieuws!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: