Koen Wauters is er in de eerste aflevering van Project K in geslaagd zijn eerste jongensdroom waar te maken: rijden met een Formule 1-wagen. Daarvoor riep hij de hulp in van Belgiës grootste Formule 1-piloot ooit Jacky Ickx en zijn dochter Vanina. Zij gaven hem een tegenprestatie en de belofte in ruil zijn droom waar te maken.

Koen Wauters moest in de Solar Challenge, een race met zonnewagens, in Abu Dhabi een top drie plaats behalen. Samen met het Belgische team moest Koen het in Abu Dhabi opnemen tegen het Australische team. Wat Koen pas ter plaatse te weten kwam, is dat zijn broer Kris meereed in dat Australische team.

Maar hoe groot de broerderliefde ook is, Koen zette alles op alles om te winnen. Lukte hem dat niet, dan mocht zijn broer Kris zijn droom beleven. Na een spannende race slaagde Koen erin zijn broer Kris te snel af te zijn. Het is dan ook Koen Wauters die na al die jaren zijn grote droom in vervulling zag gaan op een circuit in Frankrijk. Vol adrenaline en dolblij, kreeg Koen zijn welverdiende rit in de Formule 1-wagen.

Volgende week
In de tweede aflevering van Project K op maandag 7 september wil Koen net als Hansje en Grietje van een levensgroot peperkoeken huis kunnen knabbelen. Voor die bijzondere kinderdroom gaat hij aankloppen in The Jane, bij topchef Sergio Herman. Ook daar krijgt Koen eerst een tegenprestatie voorgeschoteld.

Project K elke maandag Om 20.35 Bij vtm

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over