Vandaag neemt Kristine Willems afscheid van SBS Belgium. Kristine versterkte VT4 in 2004 als hoofd van de interne productiecel, ze werd in 2009 netmanager van VT4 en in 2010 ook van VIJFtv.

Kristine was de afgelopen jaren een van de drijvende krachten achter de succesvolle wijzigingen in de programmastrategie bij SBS Belgium. Onder haar leiding ontwikkelde VT4 steeds meer Vlaamse programma's met het ‘Welkom Thuis'-gevoel. VIJFtv legde een duidelijke focus op het ‘Me-time' concept. Die strategie werd dit jaar nog bekroond met de meest recente overname door De Vijver Media.

Kristine Willems: "Televisie maken en uitzenden is teamwork bij uitstek. Ik bedank alle collega's met wie ik bij SBS fantastisch samengewerkt heb. Ik ben trots op wat we samen gerealiseerd hebben met de teams waarvan ik de afgelopen jaren deel heb mogen uitmaken. Iedereen bij VT4 en VIJFtv wens ik het beste bij een succesvolle volgende stap in hun verhaal."

Thierry Tacheny, CEO: "Kristine was een van de voortrekkers van de herprofilering van VT4 en VIJFtv: haar creatief talent en haar sterke productiekennis zijn belangrijke factoren in de huidige kracht van SBS Belgium in het Vlaamse medialandschap. In naam van de raad van bestuur van SBS Belgium wens ik Kristine het allerbeste toe voor de toekomst."

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: