‘I Believe In You’ is de titel track voor ‘Café Derby’, de debuut langspeelfilm van Lenny Van Wesemael waarvoor Lady Linn de muziek componeerde. Café Derby is een productie van Menuet met o.a. Wim Opbrouck, Monic Hendrickx en Chloé Daxhelet en vertelt het tragikomische verhaal van een lichtjes maar vrolijk gestoorde familie, die een café overneemt omdat de paus naar België komt. De film is geïnspireerd op waar gebeurde feiten. Op vrijdag 11 september opent de negende editie van het Filmfestival van Oostende met ‘Café Derby’. De film wordt op 16 september door KFD verdeeld in de bioscoop.

Dit is de niet de eerste samenwerking tussen Lady Linn en regisseuse Lenny Van Wesemael. Lenny regisseerde eerder ook al enkele videoclips van Lady Linn. Lady Linn over ‘Café Derby’:

“Toen ik het script las was ik direct verkocht, toen ik enkele weken later de eerste beelden zag, nog meer . Deze film inspireerde me enorm en het was een uitdaging om muziek te maken die de film nog meer tot zijn recht zal laten komen! “

Beluister ‘I Believe In You’ hier

Lady Linn komt in het voorjaar van 2016 terug met een 4de langspeler. Dit zal de opvolger zijn van ‘High’ dat in januari 2014 uitkwam. ‘I Believe In You’ komt uit op 31 augustus via Gentle Recordings/NEWS distributie. De song werd opgenomen en gemixt door Reinhard Vanbergen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over