Vandaag stond de hele dag in het teken van foute muziek op Q-music. Sinds vanochtend 6.00u presenteerden Sven, Kürt en Wine de Foute 128, de hitlijst met de foutste nummers ooit. De lijst werd samengesteld door de Q-luisteraars en daarom nodigden Sven en Kürt er een tiental bij hen uit in de studio vandaag. Ze bouwden samen een feestje tijdens de apotheose van de lijst.

Michel Sardou staat op 1 in de lijst met ‘Les Lacs Du Connemara’, gevolgd door Frans Bauer met ‘Heb Je Even Voor Mij?’. Christoff kwam langs in de studio en bracht er live de nummer 3 ‘Sweet Caroline’. Tom Waes, die de voorbije twee jaar op 1 stond, vonden we dit jaar op de vierde plaats met ‘Dos Cervezas’. De hoogste nieuwkomer in de lijst was PSY met ‘Gangnam Style’. Hij komt uit het niets binnen op de achtste plaats.

Dit is de top 10 van de ‘Foute 128’:
Michel Sardou – Les Lacs Du Connemara
Frans Bauer – Heb Je Even Voor Mij?
Christoff – Sweet Caroline
ABBA – Dancing Queen
Tom Waes – Dos Cervezas
Get Ready! – Diep
André Hazes – Zij Gelooft In Mij
PSY – Gangnam Style
Marco Borsato – Dromen Zijn Bedrog
John Travolta & Olivia Newton John – The Grease Megamix

Vanavond wordt er afgesloten met de Foute Party in Flanders Expo in Gent. Maar liefst 20.000 foute feestvierders komen er samen met de Q-dj’s feesten. Onder andere 2Unlimited, T-spoon, K3, De Deurzakkers, Gebroeders KO en Yves Segers komen er langs voor een live optreden. De Foute Party is volledig uitverkocht. Dus, wie geen ticket kon bemachtigen, kan alles live volgen vanavond via Q-music, Q-music.be of Telenet digitale tv kanaal 39.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: