Soul, folk en een vleugje indie. Doe daar heerlijke akoestische gitaarvibes bij en je hebt de unieke sound van de Engelse singer-songwriter Lianne La Havas. Daags voor ze op het uitverkochte Rock Werchter staat, komt de Britse schone op woensdag 29 juni voor haar eerste headline show in lange tijd naar OLT Rivierenhof in Antwerpen. De ticketverkoop start vrijdag 22 april om 11u via livenation.be.

De jonge La Havas vond en zocht haar inspiratie bij Nina Simone en Lauryn Hill. Twee invloeden die je duidelijk terughoort op haar debuut Is 'Your Love Big Enough?' (2012). Een debuut dat zo insloeg, dat het haar het voorprogramma van Bon Iver opleverde, een nominatie voor de BBC's Sound of 2012 én samenwerkingen met kleppers als Prince en Alt-J.

La Havas volgde in 2015 haar debuut op met 'Blood'. Een album dat meteen goed was voor twee nummer één hits en een Grammy-nominatie. Na een korte pauze stond La Havas er on 2020 weer, sterker dan ooit. Op dat laatste album, Lianne La Havas, keert haar unieke en herkenbare stijl terug. En dat terwijl ze zich van haar intiemste kant toont en kwetsbaar opstelt.

"A polished guitarist and an inventive songwriter who fuses soul, jazz, RnB, and folk" — The New Yorker

Tickets vanaf vrijdag 22 april om 11u via livenation.be en oltrivierenhof.be.
Ticketprijs (incl. servicekosten): € 32

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Lianne La Havas
Datum: 
Woensdag 29 juni 2022
Locatie: 
OLT Rivierenhof, Antwerpen

Reservatie:

Meer over