Tom Van Tongerloo
Clubber Fever 2016

Op vrijdag 5 februari en zaterdag 6 februari 2016 vindt een gloednieuwe editie van Clubber Fever plaats. De Sporthal in Hulshout zal wederom dienst doen als danstempel bij uitstek voor deze weekendeditie. De volledige line-up werd ondertussen vrij gegeven en het belooft opnieuw een topfeest te worden!

Met een affiche om ‘U’ tegen te zeggen, zijn zowel vrijdag als zaterdag hoogdagen in het muzikale landschap van de hardere stijlen. Tijdens de eerste nacht bekleden grootmeesters Coone, Da Tweekaz en Hard Driver de dj booth. Dj Pat B en Def Toys zullen ons in hogere sferen brengen met hun opzwepende freestyle beats. De performance van D.H.T. maakt het plaatje compleet. Unsenses en Ceazar vervolledigen de line-up voor vrijdag.

Op zaterdag staat Belgisch grootste jump/tek meester geprogrammeerd. Niemand minder dan Mark with a K zal opnieuw zijn opwachting doen en voor koortsachtige temperaturen zorgen. Als de ‘fever’ dan nog niet overgeslagen is, weten F.R.A.N.K., Lowriderz, Mystique en Akyra hier wel een antwoord op. Tot slot mogen we nog sets verwachten van Real Retro Maniacz, TND en een battle tussen Hannes & Sam. Laat de Clubber Fever maar losbarsten! (TVT)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over