Les Transardentes vinden dit jaar plaats op zaterdag 18 november in Paleis 12 in Brussels, op uitnodiging van [PIAS NITES].

Na de eerdere aankondiging van VITALIC (mét nieuwe LIVE show ODC), MR.OIZO, THE BLAZE, GRAMATIK, FAKEAR, MØME, ANNA OF THE NORTH en KLLO, vervolledigen vandaag STUFF., LE MOTEL, DC SALAS, BEFFROI en LIMITS de affiche van deze speciale editie!

STUFF. heeft deze festivalzomer een verpletterende indruk gemaakt en werd terecht en unaniem door publiek en media ingelijfd bij de absolute top van beste Belgische live acts van vandaag.

Na een dolle zomer aan de zijde van Romeo Elvis, zijn we erg blij dat we LE MOTEL solo hebben kunnen strikken voor een DJ set op Les Transardentes.

Gewapend met zijn eerste album “The Unspoken” en ondanks zijn verplichtingen bij Pure Trax op Pure FM, lukt het DC SALAS toch om mee te komen feesten op 18 november !

LIMITS, Belgische producer, net getekend of het Different Recordings label, die zich deze zomer flink heeft laten opmerken op de grotere festival podia in ons land. Hou deze man in de gaten.

En de laatste naam om toe te voegen is BEFFROI, duister duo van eigen bodem die vorig jaar twee singles uitbrachten, "Swim" en "Faint" en onlangs bij [PIAS] Belgium tekenden. 18 november zullen we de eerste nummers van hun nieuwe album te horen krijgen (met verwachte release in 2018).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: