Wegens de grote vraag komt Lord Of The Dance eind volgend jaar opnieuw naar ons land voor een reeks nieuwe shows. Tussen 10 november en 9 december 2012 kan je gaan kijken naar shows in Oostende (Kursaal), Antwerpen (Stadsschouwburg), Gent (Capitole), Vorst (Vorst Nationaal), Luik (Forum) en Hasselt (Grenslandhallen). Tickets voor Lord Of The Dance kan je reserveren op 070/25.20.20 of via www.sherpa.be

De wereldberoemde choreograaf/danser Michael Flatley heeft met Lord Of The Dance een tijdloze klassieker gemaakt die – sinds de eerste opvoering, 16 jaar geleden – ondertussen al goed is voor meer dan 75 miljoen bezoekers. Flatley creëerde met Lord Of The Dance iets unieks. Hij combineert Iers-Keltische muziek – geschreven en gecomponeerd door Ron Hardiman – met adembenemende dans in een strakke choreografie die geïnspireerd is op de traditionele Ierse volksdans. Lord Of The Dance wordt sinds de openingsvertoning van 1996 in ‘The Point’ in Dublin alleen maar overladen met complimenten en applaus.

Danser, performer en muzikant Michael Flatley is wereldkampioen Ierse Dans en creëerde naast Lord of the Dance ook het superspektakel Feet of Flames. Miljoenen fans overal ter wereld beschouwen hem als een genie in zijn genre. Hij is er immers in geslaagd om de liefde voor de magische Ierse volksdans op het wereldwijde publiek over te dragen.

Ook de internationale pers is unaniem en laaiend enthousiast over het dansspektakel: "Wereldwijd de besten!" (Los Angeles TImes), "Lord Of The Dance moet je gezien hebben" (Wall Street Journal) en "De wereld ligt aan hun voeten" (New York Times) zijn slechts een paar van de lovende quotes die de afgelopen tijd verschenen.

Op zaterdag 10 en zondag 11 november kan je gaan kijken naar Lord Of The Dance in het Kursaal in Oostende. Op maandag 26, dinsdag 27 en woensdag 28 november staat het gezelschap in de Stadsschouwburg in Antwerpen. Op vrijdag 30 november, zaterdag 1 en zondag 2 december strijkt Lord Of The Dance neer in Capitole in Gent. Op dinsdag 4 december staat Vorst Nationaal op het programma, op 5 december Forum Luik en de tour eindigt in de Grenslandhallen in Hasselt op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 december.

Tickets kosten €70 (Golden Seats), €60 (Cat 1) en €55 (Cat 2) en zijn vanaf vandaag te bestellen via www.sherpa.be of op 070/25.20.20

Meer informatie kan je vinden op www.lordofthedance.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: