ost Frequencies heeft samen met James Arthur de single Questions uitgebracht. Het is de opvolger van Where Are You Now, die de Belgische dj vorig jaar opnam met Calum Scott.

Lost Frequencies (Félix De Laet) was na het succes van Where Are You Now klaar voor een nieuw hoofdstuk, vertelt hij. “De afgelopen maanden heb ik ontzettend veel nieuwe muziek gemaakt. Toen Questions voorbijkwam en James en ik samen aan de vocals voor de track werkten, wist ik: dit moet de nieuwe single worden! Wat betreft de productie heb ik de flow van mijn vorige single aangehouden, maar door een ander akkoordenschema te gebruiken, is Questions zowel een feel good-track als een melancholisch nummer. Ik kan niet wachten om Questions live te spelen en te zien hoe het publiek erop reageert.”

De Britse singer-songwriter James Arthur scoorde hits met onder meer Say You Won’t Let Go (ruim 2 miljard streams) en Impossible. Over Questions zegt James: “Loved putting the vocal on Questions - Félix is a huge talent. The track came together very quickly and with ease. It definitely feels perfect for summer!”

Lost Frequencies scoorde elf platina singles en heeft miljarden streams op Spotify, waar hij maandelijks meer dan 26 miljoen luisteraars bereikt. Pre-pandemie stond het record van de meeste festivalshows in één zomer op zijn naam: 49 festivals in 21 landen.

Dit jaar staat Lost Frequencies opnieuw op verschillende festivals: hij draait onder meer op Pinkpop, Tomorrowland (BE), Airbeat One (DU) en Creamfields (GB). Daarnaast geeft de Belgische dj en producer met zijn Lost Frequencies LIVE Tour 23 shows in de VS en Europa. Zijn vorige single Where Are You Now met Calum Scott is bijna 510 miljoen keer gestreamd.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: