Binnenkort start Eén met de opnames van Dubbelleven, een nieuwe fictiereeks over twee vrouwen die na de dood van hun partner ontdekken dat hun geliefde er een tweede, geheime relatie op nahield. De reeks kan rekenen op een straffe cast, met Lucas Van den Eynde, Barbara Sarafian en Lotte Heijtenis in de hoofdrollen.

Over enkele weken gaat Eén in Mechelen van start met de opnames van Dubbelleven, een verhaal over twee vrouwen die in de illusie leven dat ze een gelukkige relatie hebben. Wat ze niet weten, is dat ze één en dezelfde man delen. Als hij sterft, ontdekken ze dat hij hen jarenlang heeft voorgelogen en in werkelijkheid een dubbelleven leidde. De twee vrouwen vragen zich af hoe het nu verder moet met hun leven. Dubbelleven zal later dit jaar uitgezonden worden op Eén.

De castlijst van Dubbelleven telt heel wat ronkende namen, waaronder Lucas Van den Eynde (Van vlees en bloed, Het eiland, Aspe), Barbara Sarafian (Aanrijding in Moscou, Meisjes), Lotte Heijtenis (De smaak van De Keyser, Jes), Geert Van Rampelberg (Oud België, De parelvissers), Jurgen Delnaet (Aanrijding in Moscou), Chris Lomme (Soeur Sourire, Katarakt), Arnold Willems (Oud België), Jos Verbist (Van Vlees en Bloed, Oud België), Pieter Genard (Dagen zonder lief), Joren Seldeslachts (Blinker-films), Tine Laureyns (Familie) en Lynn Van Royen (180, De helaasheid der dingen).

De makers
Dubbelleven is een reeks van Eyeworks Film & TV Drama voor Eén. De reeks is gebaseerd op een idee van Hilde Pallen en Philippe De Schepper en de scenario’s zijn van de hand van Hilde Pallen (Kinderen Van Dewindt, Thuis), Bas Adriaensen (Vermist, Witse), Pieter De Graeve (Vermist, Witse), Mathias Claeys (Thuis) en Philippe De Schepper (Vermist).

Joël Vanhoebrouck (Vermist, Code 37) neemt de regie voor zijn rekening, Ruben Impens (Helaasheid der dingen, Aanrijding in Moscou, …) is director of photography en Philippe De Schepper (Vermist) is producer. Dubbelleven wordt volledig op locatie gedraaid en kan daarvoor rekenen op de medewerking van de stad Mechelen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: