VJ Eline De Munck is een weekje met vakantie, waardoor VJ Vincent Banic er alleen voor kwam te staan om het live-programma FUZZ! te presenteren. Hij besloot dan ook op zoek te gaan naar een waardige vervangster. Dit deed hij door te gaan zoeken in de filmpjes die jongeren deze zomervakantie konden insturen om screentests te komen doen bij JIM.

Meer dan 300 Vlaamse jongeren hebben zich hier ondertussen voor ingeschreven. Uit al deze inschrijvingen heeft Vincent de 24-jarige Maiwenn Oplinus uit Antwerpen geselecteerd. Maiwenn werd nietsvermoedend door een cameraploeg van JIM verrast met de boodschap dat zij nu woensdag 25 september 2013 tussen 15.00 en 17.00 live FUZZ! mag presenteren met Vincent. Het filmpje kan je herbekijken op JIM.be

Luc Van Laer en Els Vercauteren, netmanagers JIM: “Bij JIM geloven we sterk dat Vlaamse jongeren vol talenten zitten en we willen hen dan ook heel graag de kans geven om deze te tonen. Daarom hebben we deze zomer een oproep gedaan naar hen om een filmpje in te sturen om een screentest bij JIM te 7 komen doen. De 300 jongeren die zich hebben ingeschreven doen dit dus zeker niet voor niets: we gaan regelmatig beroep doen op 1 van hen, om hun talent te tonen, zowel op TV als online naast onze vaste VJ’s.”

FUZZ! met Maiwenn en Vincent Woensdag 25 september 2013 Live tussen 15.00 en 17.00 bij JIM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: