Barry Pavic, ook naambekend als DJ/producer Barry Fore en oprichter van het platenlabel V-Essentials, maakt vandaag bekend dat hij met onmiddellijke ingang de Hasseltse discotheek Versuz verlaat als co-manager.

Sinds Versuz in april 2002 de deuren opende, is het concept explosief uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de uitgaanswereld, ondermeer door toedoen van Barry Pavic. Vanaf vandaag trekt hij zich terug uit de dagelijkse leiding van Versuz om zich volledig te focussen op diverse nieuwe projecten.

Pavic is tevens geëngageerd om een nieuw luxueus clubproject uit te bouwen in Dubai, waarvan de opening is voorzien in het voorjaar van 2012. Intussen ontstijgt ook het muzieklabel 'V-Essentials' zijn Belgische identiteit en breidt zich snel uit tot een internationaal gegeven.

"Ik zie al deze ontwikkelingen als een nieuwe challenge voor zowel de voltallige "fanbase" van de club alsook voor mezelf. Het was de hoogste tijd om de kaart van vernieuwing te trekken!", aldus de ontslagnemende manager.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: