Welkom in Hotel Transsylvanië, het vijf-sterren complex van Dracula! Waar monsters en hun families zich kunnen uitleven en mensen totaal verboden zijn. Naar aanleiding van de 118e verjaardag van zijn dochter Mavis heeft Dracula zijn beste vrienden uitgenodigd om dit te vieren. Zijn beste vrienden die opdagen zijn Frankenstein en diens vrouw, de Mummie, de Onzichtbare Man en de familie Weerwolf. Voor Dracula is het geen probleem om deze legendarische griezels te entertainen een prettige tijd te bezorgen! Maar als een mens genaamd Jonathan, een gewone jongen, het hotel binnenkomt, wordt het pas echt feest.

Een hilarische film met tal van dolle misverstanden en gekke moppen. Wil jij deze film ook in je verzameling hebben? Vanaf 19 april is Hotel Transsylvanië beschikbaar op Blu-Ray en DVD. Bekijk de trailer alvast hier. Met originele stemmen van Adam Sandler (Dracula), Selena Gomez (Mavis), Adam Sandberg (Jonathan), Steve Buscemi (Wayne) en Kevin James (Frank).
In de Vlaamse versie komen de stemmen van Charly Luske (Dracula), Liza Sips (Mavis), Ferry Doedens (Jonathan), Tony Neef (Wayne) en Marcel Jonker (Frank) voor.

Trailer

Hotel Transsylvanië vanaf 19 april uit op Blu-Ray en DVD.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: