© Vitaya

Of ze nu een gezellig etentje voor de hele familie organiseert of een chique diner voor bijzondere gasten, Pascale Naessens heeft in ‘Mijn Pure Keuken’ al bewezen dat ze onder alle omstandigheden het hoofd koel houdt. Ze geniet ervan om achter de kookpotten te staan en dat is ook in aflevering 6 van ‘Mijn Pure Keuken’ – die uitgezonden wordt op maandag 21 november 2011 – niet anders.

Pascale trekt naar Hasselt om er samen met levensgenieter Caroline een gezellig etentje te organiseren. Caroline is sinds haar kleutertijd vegetariër en wil haar vrienden, die wel fervente vleeseters zijn, een smaakvol menu voorschotelen. Maar hoe moet ze dit aanpakken? En kunnen vleeseters en vegetariërs wel van hetzelfde menu smullen? Een heerlijke uitdaging waar Pascale wel raad mee weet.

Samen met Caroline gaat ze op bezoek bij Raf Cammaer van Food Affairs. Hij toont het duo hoe je zelf op ambachtelijke wijze tofu kan maken. De tofu die Raf klaarmaakt, zal de basis vormen van het voorgerecht en wordt vergezeld van een Oosterse saus. Maar beginnen doen Pascale en Caroline met de bereiding van het hapje: chips van tempeh met avocadodip. Als hoofdgerecht wordt tempeh met prei en champignons geserveerd. Maar zal de carnivoor onder de gasten zijn portie vlees niet missen?

Voor de decoratie van Carolines woonkamer, laat Pascale zich helemaal inspireren door de Oosterse sfeer. En dan is het tijd om de proef op de som te nemen en de gasten te laten proeven…

Mijn Pure Keuken maandag 21 november 2011 om 21.50 uur op Vitaya

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: