Miss Shopping Flanders gaat op zoek naar kandidates voor de derde editie van deze missverkiezing. De preselectie vindt plaats op zondag 5 februari 2012, de finale staat exact 3 maanden later gepland.

Tijdens een preselectie op zondag 5 februari 2012 in het Ibis Hotel te Kortrijk, gaat de organisatie van Miss Shopping Flanders op zoek naar 15 meisjes tussen 17 en 26 jaar die willen strijden voor het kroontje van Miss Shopping Flanders 2012.

Wie interesse heeft, neemt best een kijkje op www.missshoppingflanders.be, want daar zijn alle voorwaarden en data terug te vinden. Inschrijven kan enkel online. De organisatie profileert zich als een vrouwvriendelijke en eerlijke verkiezing. Zo is er in 2012 bijvoorbeeld geen bikinidéfilé, noch sms-voting.

De kandidates zullen tijdens de voorbereidingsperiode o.a. kunnen genieten van een weekendje met diverse workshops in het kader van shoppen. De finale zal plaatsvinden op zaterdag 5 mei 2012 in de Porseleinhallen te Wevelgem. Tijdens deze show zullen de finalisten diverse proeven afleggen, waarna de nieuwe miss gekroond zal worden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: