MOODS! staat vanaf vrijdag klaar om sfeer te strooien in de Brugse binnenstad. Verspreid over 8 concertavonden neemt het stadsfestival je mee op een kleurige én verrassende mondiale muziektrip. Op vrijdag en zaterdag zijn er gratis concerten op de Burg. Op dinsdag en woensdag wijken we uit naar het binnenplein van het Belfort voor MOODS! Intiem.

Op naar vrijdag, dan trapt JOSÉ JAMES MOODS! af met een geniale mix van jazz, sensuele songwriting en prikkelende hiphop beats. Opwarmen doet OKON & THE MOVEMENT. Een dag later verwelkomen we TIKEN JAH FAKOLY, de meest gewaardeerde Franstalige reggae artiest. JAMAICAN JAZZ ORCHESTRA mag het feestje in gang steken.

Het eerste MOODS! Intiem-concert van MARK LANEGAN is net als dat van TINDERSTICKS volledig uitverkocht. Voor het flamencoconcert van PACO CRUZ Y SU GRUPO FLAMENCO en de unieke ontmoeting tussen DORANTES en RENAUD GARCIA-FONS zijn momenteel nog tickets beschikbaar. Beide concerten gaan door op het stemmige binnenplein van het Brugse Belfort, dat voor de gelegenheid wordt omgebouwd tot een intiem openluchttheater.

Meer info en tickets via www.moodsbrugge.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over