Na "Dirty Workz Deluxe", "5 Years Bass Events" and "Coone & The Gang ", was het tijd voor Mark with a K om de Lotto Arena in Antwerpen over te nemen met zijn show ‘Forever Young’. Als gevestigde waarde in de jump/tek scène weet hij als geen ander hoe je een feestje moet bouwen en dat heeft hij op zaterdag 27 oktober dan ook meer dan bewezen. Samen met de beste jump/tek artiesten hebben ze de Lotto Arena doen daveren op zijn grondvesten.

Bij het aantreden van het event, had zich reeds een massa volk verzameld aan de ingang, om geen moment te missen van de show. Er stonden dan ook enkele stevige namen op het programma, met in de startblokken het jonge Belgische talent Akyra. Zijn set was alvast een aardige warming-up. Demoniak en Dr Rude knalden voornamelijk hun eigen sound door de speakers, maar ook enkele remixen passeerden vlot de revue.

Het optreden van Mark with a K werd op een originele manier ingeleid. Een enorme ledwall projecteerde zeer uiteenlopende flitsen uit zijn carrière onder begeleiding van het 50-koppig popkoor Ioca. Zo was hij te zien op de grootste festivals en in de meest prestigieuze clubs, maar ook zijn muziekclips kwamen rijkelijk aan bod. Een kippenvelmoment kwam er wanneer de rappers hun ingezongen hits, ‘Moneyshaker’, ‘Get Hyper’ en ‘Music Is My Alibi’, live naar voren brachten.

De spectaculaire lichteffecten in combinatie met de CO2-blast en de afgeschoten snippers, zorgden voor een prachtige show. Er heerste dan ook een zeer uitbundige sfeer, zowel op het middenplein als in de tribunes. Mede doordat hij de ene hit na de andere draaide. Zijn bekendste nummers ‘Always Hardcore’ en ‘Rainbow in the Sky’, maar ook zijn nieuwste nummer ‘Fly’ en ‘Live Free’, werden luidkeels meegezongen. Mark heeft er zelf duidelijk van genoten en zoals hij reeds in een interview zei: “The music and the energy of the audience keep me Forever Young!”.

De laatste jaren werkte hij samen met de grootste artiesten uit de scène, enkele van hen zijn Dj Ghost, Q-IC en Lethal MG. Zij namen ons ‘Back in time’ door aan een sneltempo de beste classics door de zaal te knallen. De live performances van Bestien en Dr Phunk waren een schot in de roos waarbij het publiek helemaal uit zijn dak ging. Als kers op de taart trad Mark with a K nog een tweede maal op, deze keer samen met Teka B.

Mark with a K houdt van variëteit in muziek en dat is ook de reden waarom hij D-Block & S-Te-Fan en Korsakoff had uitgenodigd. Zij zorgden voor voldoende diversiteit tijdens de show en Korsakoff gaf een stevige hardcore afsluiter. Als aandenken zorgden Bass Events en Toff Music voor een niet te missen compilatie album van dit hoogstaande evenement. (TVT)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: