MY BABY bracht afgelopen maandag een gloednieuwe video uit van de single Remedy II! De video staat nu live op het YouTube-kanaal van My Baby. De Nederlandse clubtour van MY BABY is inmiddels uitverkocht. Alleen voor de ‘Voodoo D’electrique’ show in Paradiso Amsterdam op 23 december zijn nog tickets beschikbaar. My Baby tourt van 27 oktober tot 7 november als headliner door de UK.

Achtergrond

Opgericht in 2013 wist MY BABY zich binnen de kortste keren in de kijker te spelen bij het Nederlandse publiek. Na de release van het debuutalbum MY BABY Loves Voodoo!, speelde de band een betoverende show op Eurosonic/Noorderslag, waarna ze wereldwijd meer dan 16 landen aandeed. Van SXSW tot Tokio en van de Zwarte Cross tot Londen. De band werd genomineerd voor een Edison, de Radio 6 Talent Award en kreeg in binnen en buitenland airplay, zover reikend als de BBC.

2015 brengt MY BABY de opvolger Shamanaid uit. Het album bezorgt ze een cultstatus in de voodoo-blues-gitaar scene. Het album wordt gepresenteerd in een uitverkochtte Melkweg en in het voorjaar tourt de band met Seasick Steve door de UK waardoor ruim 40.000 Engelsen kennis maken met de band. Met hoogtepunten als Lowlands en het legendarische Glastonbury geldt 2015 als het absolute doorbraakjaar van MY BABY.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over