Op zaterdag 25 augustus vond op het Floriadeterrein de 19de editie van Mysteryland plaats. Het grootste Nederlandse festival was al ruim een week van tevoren totaal uitverkocht! De ruim 60.000 bezoekers hebben kunnen dansen op de vetste beats van de grootste namen van dit moment zoals Avicii, Fedde le Grand, A-Trak, Calvin Harris, Martin Solveig, Porter Robinson, Goldie en meer! Natuurlijk kan het festival Mysteryland niet zonder een CD dus is de "Mysteryland 2012" compilatie met maar liefst 4 CD's nu overal verkrijgbaar!

De eerste CD trapt af met hits uit de Big Top tent waar artiesten zoals Martin Solveig, Hardwell, Deniz Koyu, Avicii, Tommy Trash, Fedde le Grand en meer hun sets ten gehore hebben gebracht. De eerste beats zijn van Tiësto samen met AN21 en Max Vangeli met de track "People of the Night". Hierna volgt de grootste festival hit van deze zomer "Blackout" van Franky Rizardo en Roul & Doors. Uiteraard kunnen tracks van Dimitri Vegas & Like Mike, Laidback Luke, Florence + The Machine, Marco V, Dada Life niet ontbreken op deze Big Top tracklist.

CD 2 staat vol met de laatste electro house hits en bevat ook remixen van A-Trak, Tommy Trash en Zedd. Laidback Luke zorgt samen met zijn superhelden Martin Solveig en Chuckie ervoor dat je geen seconde stil zit met de track "1234" en Gregori Klosman staat garant voor dikke beats met zijn "Minibar". Andere beats van o.a. Zombie Nation, Nobody Beats The Drum, Lady Bee en meer volgen elkaar in een lekker tempo verder op.

De altijd indrukwekkende Q Dance stage, een van de hardste stages van Mysteryland, zorgt ieder jaar voor een groot spektakel bij de piramide van het Floriadeterrein. De duizenden mensen die op elke track los gaan van de grootste artiesten van de hardere styles zoals Headhunterz, Zany, Wildstylez en Endymion zorgen voor een groot feest. Daarom kan CD 3 met bekende hardstyle knallers van o.a. Wildstylez, Zany, Frontliner en de hotste DJ in de hardstyle scene Headhunterz niet ontbreken. Zoals het hoort sluiten Endymion & The Viper de CD af met de hardcore knaller "Smash".

Last but not least is CD 4 die deze uitgebreide compilatie afsluit met techno beats van Daniel Sanchez, Green Velvet, Jay Lumen, Simian Mobile Disco en nog veel meer bekende techno artiesten.

Kortom is het Mysteryland motto: Beter goed gefeest dan slecht geslapen, op jou van toepassing dan is deze compilatie een absolute aanrader! "Mysteryland 2012" is nu overal verkrijgbaar als 4CD en digitaal op iTunes: http://bit.ly/MQcoOx

Meer info op www.mysteryland.com

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: