Nick & Simon hebben ondertussen al een mooie voet aan grond gezet in Vlaanderen. Hun vierde album ‘Fier’ was vorig jaar ook bij ons een bijzonder groot succes en stond keurig in de top 10 genoteerd van de officiële Ultratop hitlijst. Nick & Simon richten dit najaar hun pijlen op Vlaanderen en geven één groot liveconcert op zaterdag 1 december in de Ethias Arena in Hasselt. Nick & Simon STERKER is de titel en deze geeft meteen aan hoe het duo geëvolueerd is de voorbije jaren.

Wie naar het Sterker concert komt zal niet alleen de grote hits horen zoals ‘Rosanne’, ‘Pak Maar M’n Hand’, ‘Wijzer Dan Je Was’ of ‘Spaanse Duif’, maar zal ook getrakteerd worden op nieuwe liedjes die afkomstig zijn van hun vijfde album dat dit najaar uitkomt. Nick & Simon zijn best wel Groots In Vlaanderen, want vorig jaar stonden ze in een bomvolle Capitole Gent, Elisabethzaal Antwerpen, Grenslandhallen Hasselt én Lotto Arena Antwerpen. “Voor ons wordt het Sterker concert in de Ethias Arena één van de hoogtepunten van dit jaar. We staan er met onze liveband, we spelen alle hits, en voor het eerst ook live onze nieuwe cd die nog moet uitkomen. Wat ook bijzonder is, is dat het een grote hal is en dat er dus heel veel mensen de kans krijgen om ons die dag aan het werk te zien,” zegt Nick.

Het wordt een unieke concertavond waarbij Nick & Simon met hun live band het beste van zichzelf geven en waarbij het publiek in de ideale omstandigheden kan kennis maken met hun verfrissende, nieuwe cd die dit najaar uitkomt. Begin april verschijnt trouwens ‘Vrij’, de eerste single van het nieuwe album.

Vanaf vandaag kunnen er tickets besteld worden voor Nick & Simon Sterker, Groots In Vlaanderen, op 1 december in Hasselt. Surf naar www.teleticketservice.com of bel 070/345.345 (vanuit België) of 0900/45.000.45 (vanuit Nederland).

Meer info: www.nickensimon.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: