Vandaag – donderdag 1 december – zijn Nicole & Hugo exact 40 jaar gelukkig getrouwd. Na vier dagen Londen waar ze enkele musicals zijn gaan kijken, trekken Nicole & Hugo er weldra vier dagen op uit richting Disneyland Parijs. In het weekblad Primo Tv Gids – waar ze deze week op de cover staan – vertellen ze het als volgt: “We hebben alle Disneyparken al gedaan. Het gaat ons echt om de sfeer. Zelfs aanschuiven doe je daar zonder stress.” - “In Disneyland komt het kind in ons weer naar boven,” zegt Hugo. Het warmste en gelukkigste koppel van Vlaanderen kent elkaar al meer dan 41 jaar en ze delen nog steeds, elke dag, lief en leed met elkaar.

Niet alleen met hun 40ste huwelijksverjaardag staan Nicole & Hugo in de aandacht, ze krijgen ook heel wat lof en felicitaties binnen voor hun nieuwe single ‘Schietgebed’. Vorige week is Voor De Show reporter Tess Goossens nog op stap geweest met Nicole & Hugo en heeft ze bij hen de biecht afgekomen. Hier kan je de reportage nog eens bekijken.

Morgen, vrijdag 2 december, zijn Nicole & Hugo te gast bij Radio 2 West-Vlaanderen in de live uitzending van Avondpost. Zaterdag 3 december gaan ze naar Radio 3 ‘En Nu Serieus’ in het Vlaams Parlement. Komende vrijdag 9 december zijn Nicole & Hugo te gast in het Radio 2 Muziekcafé dat in het teken staat van de 1000 klassiekers. Nicole & Hugo zingen op het podium bij David Van Ooteghem zowel ‘De Pastorale’ als ‘Goeiemorgen Morgen’. Op zaterdag 10 december zijn Nicole & Hugo de eregasten op de Story Awards, in de Ethias Arena in Hasselt. Nog in de december zullen Nicole & Hugo hun opwachting maken op de kerstmarkt in Leuven waar ze dit jaar de meter en peter van zijn.

De nieuwe single ‘Schietgebed’ kan je hier via iTunes kopen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: