Twee nieuwe muziekprogramma's starten vanaf maandag

Voor Radio 1 start op 31 augustus het nieuwe radioseizoen. Met Dennis van den Buijs als nieuwe presentator van De ochtend. Xavier Taveirne verhuist dan weer naar De wereld vandaag. Er is ook muziek, elke weekdag met 's middags Ayco (13-16 uur) en van maandag tot en met donderdag is er 's avonds Wonderland (20-23 uur).

Radio 1 kondigde eerder al aan dat Dennis van den Buijs vanaf 31 augustus samen met Ruth Roets het actuaprogramma De ochtend (6-9 uur) zou presenteren. Xavier Taveirne neemt samen met Ruth Joos afwisselend De wereld vandaag (16-19 uur) voor zijn rekening.

Duyster wordt Ayco

Na 18 jaar bij Studio Brussel maakt Ayco Duyster dit najaar de overstap naar Radio 1. Daar presenteert ze niet Duyster, maar wel Ayco. Elke weekdag loodst Ayco van 13 tot 16 uur de Radio 1-luisteraars door de namiddag met goede muziek.

Alles in Wonderland

Annelies Moons verhuist van de namiddag naar de avond. Van maandag tot en met donderdag presenteert Moons van 20 tot 23 uur Wonderland, een open en interactief muziekprogramma. "En vooral een breed muziekprogramma", voegt Annelies daaraan toe. "Want alles kan in Wonderland."

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: