In “Hollyfood” serveert Eddie Kerkhofs een stukje Hollywood op je bord.

Eddie Kerkhofs, een eenvoudige jongen uit Limburg, trok in 1966 naar de Verenigde Staten. Zijn ambitie was om het te maken in Amerika. Hij viel meteen in de smaak van de ‘rich and famous’ in Hollywood : niet door zijn acteertalent, wel door zijn kookkunsten.

In 1977 opende Eddy zijn eigen restaurant Le Dôme. Het werd al snel een vaste stek voor de sterren van Hollywood. Eddy Kerkhofs wist als geen ander hoe je de smaakpapillen van grootheden als Liz Taylor, Brad Pitt of Cher kon verwennen. Le Dôme was een plek waar heel bekend Hollywood in de rij wilde wachten om een tafeltje te bemachtigen.
In 2001 wou deze hardwerkende chef wat meer genieten van het leven in het immer zonnige Los Angeles en verkocht Le Dôme. Luilekkeren bleek echter niet zijn favoriete bezigheid te zijn. Enkele jaren later opende hij dan ook een nieuw en kleiner restaurant: "Il Piccolino". De Hollywood sterren wisten ook deze zaak te appreciëren.

Nu, zoveel jaren later, kan hij zich de lievelingskok en persoonlijke vriend noemen van vele beroemde filmsterren.

In de 2e reeks van “Hollyfood” bereidt Eddie Kerkhofs de favoriete gerechten van zijn beroemde vrienden Sidney Poitier, Michael Douglas, Pink Floyd, Paris Hilton, Stevie Wonder, Rod Steward, Cher, Tyra Banks en Liz Taylor. Hij vertelt ook honderduit over zijn vriendschap met hen.

"Hollyfood" loopt sinds 29 oktober 2011 op njam!, en de nieuwe afleveringen van het programma starten op 8 april 2012, elke zondag om 20u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: