D-CLUB heeft een nieuwe uitbater. De trendy club aan het Damplein in Antwerpen Noord opende in het najaar van 2005 maar sloot de deuren in maart van dit jaar. Patrick Aertsen & Raf Janssens blazen D CLUB nieuw leven in. Patrick & Raf zijn ondertussen 15 jaar actief in het nachtleven. Enerzijds door 14 jaar lang het management van een Antwerpse gay-nachtclub op zich te nemen, maar ook door tal van andere succesvolle projecten en evenementen. Zo organiseren Patrick Aertsen en Raf Janssens jaarlijks Studio 54 Sportpaleis en zijn ze ook de grondleggers van de zomerbar Bocadero en de winterbar aan de Waagnatie. Ook Only White in Knokke en het reiskantoor Independent-travel maken deel uit van hun portfolio. Na een uitverkocht Studio 54 Sportpaleis in , storten deze ambitieuze zakenmannen zich in een nieuw avontuur : de overname van D CLUB.

Het pand van de club blijft zoals het is, alleen het interieur wordt opgefrist. Patrick: “ D CLUB is een gay-icoon in Antwerpen en moet dit blijven. We bieden een " a new standard in Gay clubbing" waarbij we het oude D CLUB cliënteel niet uit het oog verliezen, maar waar we ook een nieuwe trend willen neerzetten. We zijn een openminded, vrolijke, trendy gay-club en we zullen tijdens de weekends een zorgen dat iedereen zich op een stijlvolle manier kan amuseren en met een fijn gevoel terug naar huis gaat.”

Op vrijdag zullen verschillende gay-concepten hun thuishaven vinden in de club en op zaterdag zal een eigen concept plaatsvinden. Op de weekdagen wordt de club ook verhuurd voor privé- of bedrijfsfeesten. Patrick: “D CLUB is zeer bereikbaar en gelegen aan Park Spoor Noord. Het gebouw heeft ook veel mogelijkheden en daardoor is het een ideale locatie voor studentenparty's, bedrijfsfeesten of privéparty’s zoals een huwelijk.”

Praktisch:
D CLUB
Openingsweekend : 19 en 20 oktober 2012
Damplein 27, 2060 Antwerpen

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: