Frans Bauer, zonder twijfel de "chouchou" van Vlaanderen, blaast op de voorlaatste dag van dit jaar een taart uit met 40 kaarsjes. In aanloop naar die fijne verjaardag trakteert Frans z’n fans op eengloednieuw album, getiteld ‘De Mooiste Jaren Komen Nog’, dat midden oktober uitkomt in Nederland én Vlaanderen. Als voorbode van de nieuwe cd is er nu al de spraakmakende hit single en regelrechte oorworm ‘Doe Nou Niet’. Het nummer gaat over de eerste ontmoeting die Frans had met zijn Maris.

“Het is een soort liefdesverhaal. Ik was natuurlijk direct verliefd toen ik Maris voor het eerst zag, maar zij zag mij niet direct staanDaar gaat het liedje ook over, 'doe nou niet of je mij niet ziet'", aldus Bauer. ‘Doe Nou Niet’ zou wel eens een klassieker kunnen worden in het verlengde van ‘Heb Je Even Voor Mij’, en daar zal de zeer leuke clip, die nu al een hit is op Youtube, zeker bij helpen. Bekijk HIER de clip!

Om het feest in Vlaanderen compleet te maken, pakt Frans Bauer in 2014 ook bij ons uit met de grootse theatertour “Frans Bauer – Live In Concert IX” die hem brengt langsheen de grootste Vlaamse concertzalen.

De nieuwe single van Frans Bauer - ‘Doe Nou Niet’ is nu te koop via iTunes. (Release: Universal Music). Tickets en info ivm "Frans Bauer - Live In Concert IX" kan je vinden op www.sherpa.be of via 070/25.20.20

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over