VIJF start vanaf maandag 11 maart met Beschuldigd, een nieuwe scripted realityreeks die in Nederland al succesvol bleek. Met Beschuldigd versterkt VIJF zo haar vooravond: met de vertrouwde soaptandem De Dingen des Levens en Mooi en Meedogenloos, Beschuldigd en de sitcoms wil VIJF zich in de aanloop naar prime time nog duidelijker profileren in haar doelgroep: jonge, actieve vrouwen tussen 20 en 49 jaar die graag naast een stevige portie fictie ook waargebeurde verhalen weten te appreciëren.

In Beschuldigd worden verhalen nagespeeld van mensen die beschuldigd zijn van een misdrijf, van kleine tot zware delicten. Elke aflevering volgt een gezinslid dat vertelt over de situatie in het gezin, nadat één van de gezinsleden is beschuldigd van een misdrijf. Hoe gaat het gezin om met deze aantijgingen? En wat als de verdachte onschuldig blijkt? Pas aan het einde van elke aflevering wordt bekend gemaakt of de verdachte werkelijk schuldig is of niet.

Hoe gaat een vrouw bijvoorbeeld met haar man om nadat hij van seksueel misbruik is beschuldigd? Hoe gaan ouders om met een kind dat van een misdrijf verdacht wordt? Wat als men zijn of haar eigen conclusies al heeft getrokken en wat als deze verkeerd blijken te zijn?
Een man wordt verdacht van een crimineel dubbelleven, hoe gaat zijn vrouw hiermee om, hoe trekt zij haar conclusies en wat is de uitkomst van het onderzoek?

Een beschuldiging eist altijd een zware tol van het getroffen gezin, verhalen die vanaf 11 maart elke werkdag te zien zijn om 18.10 uur bij VIJF.

Aflevering 1
In de eerste aflevering van Beschuldigd volgen we Jessica die op het punt staat in het huwelijk te treden met Ahmed. Dan staat er ineens een vrouw voor de deur die beweert zwanger te zijn van Jessica’s verloofde. Een paar dagen later wordt de vrouw vermoord aangetroffen. Ahmed wordt gearresteerd op verdenking van moord. Jessica gaat zelf ook op onderzoek uit. Heeft Ahmed het gedaan?

Beschuldigd, vanaf 11 maart, elke werkdag om 18u10 op VIJF

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: