Het nieuwe theaterseizoen is veelbelovend gestart voor theaterproducent Uitgezonderd. De eerste 5000 tickets voor de theaterkomedie SCHONE SCHIJN 2 vlogen de deur uit waardoor nog voor de start van de repetities de eerste voorstellingen al uitverkocht zijn. Overdonderd door dit succes is producent Uitgezonderd. dan ook blij extra voorstellingen aan te kondigen voor deze theatercreatie over "The Lady Of The House" in regie van Jos Van Geel met sterrencast Katrien Devos, Bob De Moor, Loes Van den Heuvel, Ivan Pecnik, Anne Mie Gils, Karin Tanghe, Walter Baele en Jan Schepens. Vanaf 6 oktober 2016 is SCHONE SCHIJN 2 te zien in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Ticketlijn staat roodgloeiend voor SCHONE SCHIJN 2 met ruim 5000 verkochte tickets op de teller.

De eerste lezing voor SCHONE SCHIJN 2 is nog maar amper achter de rug of producenten James Cooke en Bob Jennes van Uitgezonderd. moesten al op zoek naar extra speeldata in de agenda van hun sterrencast. “We hadden zelf nooit durven dromen dat we al zo snel de kaap van 5000 tickets zouden halen. Na wat gepuzzel met de agenda’s van het theater en onze cast zijn we dan ook zeer blij om een extra speelweekend te kunnen toevoegen. Iedereen staat immers te springen om hun legendarische alter-ego’s op het grote publiek los te laten.”, verduidelijkt James Cooke. “Nog langer spelen is jammer genoeg geen optie meer, dus het zal hier bij blijven.” voegt James nog toe.

Op donderdag 27 oktober, vrijdag 28 oktober, zaterdag 29 oktober en zondag 30 oktober spelen Katrien Devos, Bob De Moor, Loes Van den Heuvel, Ivan Pecnik, Anne Mie Gils, Jan Schepens, Walter Baele en Karin Tanghe nog vier dagen langer dan oorspronkelijk voorzien deze veelbelovende theatercratie van Allard Blom gebaseerd op de legendarische serie "Keeping Up Appearances". Een mooi vooruitzicht voor regisseur Jos Van Geel en zijn team.

Schone Schijn 2 gaat in première op 9 oktober en speelt van 6 oktober tot en met 30 oktober in het gezelligste stadstheater van Antwerpen, nl. Theater Elckerlyc. Alle info over de voorstelling is beschikbaar op www.schoneschijn.be.

Auteur Allard Blom schreef een gloednieuwe theatercreatie met SCHONE SCHIJN 2!

Niemand minder dan successchrijver Allard Blom creëerde een schitterende theaterversie voor Uitgezonderd.. Allard Blom kreeg als enige in België de toestemming van Roy Clarke om een theatercreatie te baseren op "Keeping up appearances". Allard licht toe: Het script is zo opgesteld dat het publiek zich in een aflevering waant. We springen van het ene interieur naar het andere. Dit komt het tempo in de komedie ten goede.

Als de huidige voorzitster van de Vrouwengilde ermee ophoudt, ziet de alom bekende Lady of the House haar kans schoon om deze felbegeerde positie te bekleden. Om de voorzittershamer te bemachtigen neemt Hyacinth deel aan een verkiezing waarin ze twee opdrachten moet uitvoeren. Natuurlijk lopen die opdrachten allebei heel anders dan Hyacinth had voorzien … En niet alleen Hyacinth is terug. Ook haar man Richard, zussen Daisy en Rose, schoonbroer Onslow, buren Elisabeth en Emmett en de Dominee zijn van de partij in dit tweede deel van SCHONE SCHIJN, dat uiteraard gebaseerd is op de wereldwijde BBC comedy-hit KEEPING UP APPEARANCES van Roy Clarke.

‘Schone Schijn 2’ wordt gemaakt door hetzelfde productiehuis dat eerder al televisieformats zoals ‘Fawlty Towers’, ‘Komen Eten’, ‘Boer zoekt vrouw', ‘De Wijkagenten’ en ASPE naar het toneel bracht.

Info via www.schoneschijn.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Schone Schijn 2
Datum: 
van 6 oktober tot en met 30 oktober
Locatie: 
Theater Elckerlyc, Antwerpen

Reservatie:

Meer over