De fans die er op 1 oktober 2013 in de Ancienne Belgique bij waren, weten hoe opwindend de optredens van Olly Murs zijn. De Britse singer-songwriter stelde er toen zijn derde langspeler “Right Place Right Time”, met de hitsingles ‘Troublemaker’, ‘Army of Two’ en ‘Dear Darlin’’ voor.

Olly verdiende zijn sporen bij de X-factor UK (hij werd tweede in 2009), tourde met One Direction en Robbie Williams en begon zijn carrière met de mega-hits ‘Please Don’t Let Me Go’, ‘Heart Skips A Beat’ en ‘Dance With Me Tonight’.

Op 24 november 2014 verschijnt “Never Been Better”, het vierde album van Murs. Het is een zeer swingende plaat geworden met opvallende samenwerkingen. Zo schreef en zong hij de eerste single van de plaat ‘Wrapped Up’ samen met Travie McCoy (van Gym Class Heroes). Verder strikte hij Demi Lovato (een duet in het uptempo ‘Up’), modfather Paul Weller (mede-auteur en producer van het soulvolle ‘Let Me In’) en Ryan Tedder van OneRepublic (co-auteur van ‘Seasons’).

In 2015 zal Olly Murs de plaat live voorstellen tijdens zijn Never Been Better Tour. Na een eerste luik in de grootste arena’s van Engeland (waaronder driemaal de O2 in London) komt op 16 mei de Antwerpse Lotto Arena aan de beurt. Voor de vele fans Van Olly Murs nu al hun beste avond ooit.

De voorverkoop start op 5 december om 10 uur, niet twijfelen is de boodschap.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Olly Murs
Datum: 
16 mei 2015
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen

Reservatie:

Meer over