De elegantste manier om je lief te dumpen is misschien wel te vinden in de komedie 'Een week..niet langer' die op 14 mei aanstaande in première gaat in Fakkelteater Antwerpen.

De inhoud

Paul durft het niet uitmaken met zijn vriendin Sophie. Iets wat we allemaal al wel eens hebben meegemaakt, niet?! Dus zoekt Paul naar een 'simpele' manier om het uit te maken. Hij denkt dat een geïmproviseerde ménage-à-trois dé gedroomde oplossing is om zijn vriendin Sophie op een eenvoudigere manier te dumpen.

Zijn goede vriend Martin gaat er mee akkoord bij hen in te trekken op één voorwaarde: Een week...niet langer! Er ontstaat een stoelendans van misverstanden en verwarringen wat voor de nodige hilariteit zorgt.

De productie 'Een week niet langer' vulde avond na avond de theaterzalen in Parijs, Rusland, Zuid-Korea, Spanje, Duitsland en Zwitserland en komt dus nu naar Vlaanderen!

Een sterke Cast

Nele Goossens

Nele is natuurlijk bekend als Kelly, het liefje van Snellen Eddy maar verder ook van haar theatersolo's en televisiewerk en natuurlijk als gastvrouw en comédienne in Het Witte Paard.

Jeroen Maes

Bekend van theater en TV en de laatste jaren een humoristische duizendpoot in stukken als 'Van Kwoad nor Erger', 'Komen Vreten', 'Boer zocht vrouw', 'Boeing Boeing' en vele anderen.

Brecht Callewaert

Brecht was onder andere te zien in Thuis, Wittekerke en in tal van theaterproducties zoals 'Thee met Honing of met citroen?' en 'Ons kent ons'.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Een week..niet langer
Datum: 
14 mei 2015
Locatie: 
Fakkelteater, Antwerpen

Reservatie:

Meer over