"Kinds of Kindess" is een drieluik over een man zonder keuze die controle probeert te krijgen over zijn eigen leven; een politieagent die gealarmeerd is omdat zijn vermiste vrouw is teruggekeerd en een ander persoon lijkt; en een vrouw die vastbesloten is om een specifiek iemand te vinden met een speciale gave, die voorbestemd is om een wonderbaarlijk spiritueel leider te worden.

Searchlight Pictures presenteert "Kinds of Kindess", geregisseerd door de Academy Award®-genomineerde Yorgos Lanthimos. Tweevoudig Academy Award®-winnares Emma Stone schittert in de film samen met Academy Award®-genomineerde Jesse Plemons, Academy Award®-genomineerde Willem Dafoe, Margaret Qualley, Academy Award® -genomineerde Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie en Hunter Schafer.

Het originele scenario is geschreven door Lanthimos en Efthimis Filippou, wat deze film hun vijfde samenwerking maakt ("The Lobster", "The Killing Of A Sacred Deer", "Dogtooth", "Alps"). De film is geproduceerd door Ed Guiney, Andrew Lowe, Kasia Malipan en Yorgos Lanthimos.

"Kinds of Kindness" is vanaf 3 juli 2024 exclusief in de bioscoop te ontdekken.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over