Op woensdag 27 november zet Marcel Vanthilt zijn zoektocht naar Vlaanderens welzijn verder in Ook getest op mensen. In deze derde aflevering nemen Marcel en zijn team ons sociaal gedrag onder de loep. Centrale gast deze week is Jan Van Looveren, vooral bekend als acteur, maar Jan is ook caféganger, vader, komiek en vooral een onconventioneel sociaal beest.

Eerlijkheid is de hoogste deugd volgens een recente rondvraag. Zijn we dan ook heiliger dan de paus? En wat maakt nu dat we stress krijgen en hoe kunnen we stress de baas blijven? Worden we gelukkiger wanneer we meelopen met de massa?

In de derde aflevering van het nieuwe seizoen van Ook getest op mensen verdiept Marcel Vanthilt zich in ons sociaal gedrag, samen met acteur Jan Van Looveren. Jan is ook caféganger, vader, komiek en vooral een onconventioneel sociaal beest. Marcel wordt deze week opnieuw bijgestaan door zijn vriend van de wetenschap Filip Van den Abeele en dokter Tom Jacobs, die op zijn beurt geflankeerd wordt door Frederik Anseel, psycholoog aan de Universiteit Gent.

Ook getest op mensen: elke woensdag om 20.40 u. Ondertiteld via Teletekst 888.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: