Q-ochtendploeg brengt nacht door in boomhut

Op dinsdag 11 oktober, tijdens de week van het bos, zullen Ornelis & Rogiers hun ochtendshow niet zoals gewoonlijk vanuit Vilvoorde presenteren, maar vanuit een boomhut in Buggenhout.

De week van het bos
Van 9 tot 16 oktober is het de week van het bos. Omdat Sven, Kürt en nagelnieuwe sidechick Wine zelden om een stunt verlegen zitten, nemen ze maandagavond 10 oktober hun intrek in een boomhut in Buggenhout bos. Daar brengen ze de nacht door op 9 meter hoogte, om dinsdagochtend vanuit de boomhut hun ochtendshow te presenteren.
Sven Ornelis: ‘Zeg nu zelf, presenteren vanuit een boomhut, passender kan het bijna niet tijdens de week van het bos. Bovendien zien we het ook als teambuilding. Met z’n drietjes de nacht doorbrengen op zo’n kleine oppervlakte en zo hoog boven de grond is op zich al een uitdaging (lacht)’.

Aangepaste ochtendshow
Niet enkel de locatie maar ook de items in de ochtendshow zullen in het teken van het bos staan. Zo presenteren Sven, Kürt en Wine de ‘Bos 25’, een hitlijst met nummers rond boom en bos. Ook de ‘Hoger Lager’ quiz wordt gespeeld, waarbij deze keer bomen kunnen gewonnen worden. Het trio geeft ook een reis naar het Zwarte Woud weg en verwelkomt Joke Schauvliege, minister van Leefmilieu, Natuur en Cultuur, voor een babbel.

Ornelis en Rogiers de boom in, dinsdagochtend 11 oktober van 6.00 tot 9.00 op Q-music.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: