Op 21 december keert Meneer Konijn definitief terug van z’n wereldreis, maar zijn verhaal is nog niet ten einde. Vanochtend maakten Ornelis en Rogiers bekend dat de hele maand december in het teken van Meneer Konijn zal staan en dat ze een grote slotactie organiseren voor het goede doel.

Ze roepen iedereen op om ‘konijnvriendelijke activiteiten’ te organiseren en zo mee geld in te zamelen voor ‘vzw Kindergeluk’, een organisatie die verschillende kleine goede doelen overkoepelt. Op die manier willen Sven en Kürt nog wat extra geld in het laatje brengen, naast de euro’s die Meneer Konijn al verzamelde door airmiles en kilometers af te leggen. Tot op vandaag legde hij al 225.789 kilometer af. Het eindbedrag is bedoeld voor kansarme kinderen in België. Iedereen kan terecht op q-music.be met originele inzamelacties of leuke ideeën.

Het jaar van Meneer Konijn
Meneer Konijn is de knuffel van kleine Noa, een meisje dat al twee maanden na de geboorte stierf. Op 27 januari stuurden Sven en Kürt haar knuffel op wereldreis. Elke afgelegde kilometer bracht geld op voor het goede doel.

Hij ging op pad met tientallen luisteraars. Zo trok hij naar Lapland om te ijsvissen, naar India om een adoptiekindje op te halen en beklom hij de Kilimanjaro. Ook enkele bekende koppen werden gespot met de knuffel. Tia Hellebaut nam hem mee naar de Olympische Spelen, hij ging op tournee met de Backstreet Boys en mocht zelfs op de foto met Penelope Cruz.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: