Ter ere van de 25ste verjaardag van het album blaast Paul Simon "Graceland" nieuw leven in. Hij keert terug naar Vorst Nationaal voor een concert op 17 juli. Net zoals 25 jaar geleden doet hij dit in het gezelschap van Ladysmith Black Mombazo en de Zuid-Afrikaanse muzikanten.

Paul Simon speelt een selectie van de grootste hits uit zijn rijk gevulde carrière. Vervolgens vergezelt Ladysmith Black Mombazo hem om het album “Graceland” op majestueuze wijze te brengen... integraal, van de eerste tot de laatste noot. Een onvergetelijke reis terug in de tijd voor Simon-fans want "Graceland" is ongetwijfeld één van de invloedrijkste albums van de laatste dertig jaar.

Bij de release werden wereldwijd ruim 14 miljoen exemplaren verkocht en het is tot op heden nog steeds het populairste solowerk van Simon. Het album heeft hem bovendien twee Grammy's en drie wereldhits opgeleverd.

Mis deze unieke kans niet om de live uitvoering van Graceland door Paul Simon samen met Ladysmith Black Mombazo mee te maken op 17 juli om 20.30 in Vorst Nationaal! Tickets kan je bestellen via www.vorstnationaal.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: