Tijdens de zomer van 2013 strijkt Peter Pan neer in het Verenigd Koninkrijk, de oorspronkelijke thuishaven van het personage. Vanmorgen om 9u 00 stipt startte de verkoop van het arenaspektakel ‘Peter Pan, The Never Ending Story’ over het kanaal. De wereldpremière vindt plaats op 22 en 23 december in Vorst Nationaal.

De kinderklassieker komt opnieuw tot leven, niet alleen in Belgische en Nederlandse arena’s maar ook over zee. De show zal tijdens de zomer van 2013 in zes verschillende steden te zien zijn in het Verenigd Koninkrijk:

Manchester Arena, 16-18 August
London Wembley Arena, 21-26 August
Nottingham Capital FM Arena, 13-15 September
Birmingham NIA, 20-22 September
Glasgow Hydro Arena, 27-29 September

Toevallig in Londen? www.theticketfactory.com Of toch maar België? Bekijk de volledige internationale speellijst via www.peterpan.is

Peter Pan
'Peter Pan, The Never Ending Story' is een arenaspektakel van wereldformaat. Geert Allaert wist een bijzonder creatief team te selecteren voor deze unieke show. De regie en scenografie wordt verzorgd door Luc Petit, de man die 10 jaar lang de rechterhand van Franco Dragone was (o.a. Cirque du Soleil). De muziek wordt gecomponeerd door Matt Dunkley, één van 's werelds bekendste filmcomponisten en -arrangeurs die in het verleden werkte aan films als Moulin Rouge, Black Swan en Pirates of the Carribean. De kledij werd ontworpen door de Belgische modeontwerpster Kaat Tilley(†), meester in het creëren van een geheel nieuwe wereld. Martino Muller staat in voor de choreografie en Lulu Aertgeerts neemt de spelregie voor haar rekening.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: