Hoe de krokusvakantie beter beginnen dan met een vette show van The Opposites? Vorig jaar stonden ze nog op Pukkelpop, zaterdag 1 maart voor het eerst en exclusief in Area V, een gloednieuwe concertzaal die deel uitmaakt van de nieuwe 3.100 m² discotheek Versuz.

De organisatie is in handen van Pukkelpop en  HJ Live. Naast The Opposites staan ook Ronnie Flex, Michael Midnight (a.k.a Kim van Ed & Kim) en het DJ-duo Gewelt, winnaar van de vijfde editie van DJ-mania, op de affiche.

Nice to know!

  • De show op 1 maart is het enige clubconcert van The Opposites in Vlaanderen dit voorjaar.
  • Er is een gratis busdienst! 
  • Voor info & dienstregeling, klik hier

Music

Het Nederlandse hiphopduo brak in 2005 door met 'Fok Jou'. Daarna volgde een hele resem hits zoals Dom, Lomp en Famous , Broodje Bakpao, Licht Uit en Thunder, de ingenieuze samenwerking met Yellow Claw en favoriet van Stromae.

Line-up
The Opposites wonnen eerder dit jaar de Nederlandse Popprijs. Deze prestigieuze muziekprijs wordt uitgereikt aan de band of artiest die het afgelopen jaar de belangrijkste bijdrage heeft geleverd aan de Nederlandse popmuziek. “In 2013 was er geen andere Nederlandse act die zo veel teweegbracht in zalen en op festivals met zo’n eigen, oorspronkelijk geluid als het duo Big2 en Willy.” (Jury Popprijs)
Naast The Opposites zijn ook Ronnie Flex, Michael Midnight en het DJ-duo Gewelt, van de partij.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
The Opposites
Datum: 
Zaterdag 1 maart vanaf 20u00
Locatie: 
Area V, Gouverneur Verwilghensingel 70, Hasselt

Reservatie:

Meer informatie
Meer over