Maandag begint Q-music naar goede jaarlijkse traditie met de Top 500 van de 90’s. Eén week lang draaien de Q-dj’s dan de favoriete 90’s-hits van hun luisteraars. Vanmiddag om 16 uur sluit Wim Oosterlinck de stemming op Q-music.be officieel af.

Dit was de top 10 van vorig jaar:

  1. Snap – Rhythm Is A Dancer
  2. 2 Unlimited – No Limit
  3. U2 – One
  4. Faithless – Insomnia
  5. Anouk – Nobody’s Wife
  6. Britney Spears – Baby One More Time
  7. Nirvana – Smells Like Teens Spirit
  8. Culture Beat – Mr. Vain
  9. Gorki – Mia
  10. Robin S – Show Me Love

Krapoelekesdag: nieuwe versie

De jaren ’90 waren de jaren van de flippo’s, boybands en girl power. Maar ook van K.I.A., de legendarische hiphopgroep die het Aarschots dialect wereldberoemd maakte in Vlaanderen. Cliffke van K.I.A. kroop speciaal voor de Top 500 van de 90’s nog eens in z’n pen en maakte samen met Sven Ornelis, Kürt Rogiers en de andere Q-dj’s een nieuwe versie van K.I.A.’s grootste 90’s-hit ‘Zaterdag’.

Bekijk hier de videoclip van de Q-dj’s met ‘Krapoelekesdag’.

Telefoontjes met 90’s-iconen

De Top 500 van de 90’s start op maandag 17 februari om 9 uur. Elke dag, van 9 uur tot 21 uur nemen de Q-dj’s de luisteraars mee terug naar de jaren ’90. Ze doen dat niet alleen muzikaal, maar halen ook elke dag iconische artiesten uit dat decennium (zoals Ronan Keating, Right Said Fred, 2 Fabiola, Def Dames Dope en 5ive) aan de lijn.

  • 09-12: Carl Schmitz & Nathalie Delporte
  • 12-15: Bart-Jan Depraetere & Marcia Bwarody
  • 15-18: Wim Oosterlinck & Jolien Roets

Om de dag in stijl af te sluiten, blikt Maarten Vancoillie elke dag terug in de Top 500 van de 90’s Aftershow, met om 20u een uurtje 90’s in the mix.

Voor zij die de jaren negentig helemaal willen herbeleven: elk uur van de lijst kan je op Q tickets winnen voor het populaire event I Love The 90’s in Hasselt.

De Top 500 van de 90’s, vanaf nu maandag 17 februari op Q-music.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: