Als tiener bracht de nu 23-jarige Marjolein Lecluyze onder de vleugels van Niels William (ontdekker van K3) vier Vlaamse singles uit met Regi Penxten (Milk Inc.) als producer: ‘Luister naar mijn hart’, ‘Kamer’, ‘Blankenberge’ en ‘Hé lekker beest’.

Na een erg geslaagde zomer met vele optredens, staat Marjolein opnieuw te drummen voor een plaatsje in de Vlaamse en Nederlandse hitparades met de nieuwe en erg aanstekelijke single: ‘Que sera sera’!

“Que sera sera” is een populair lied uit 1956, geschreven door Jay Livingston en Ray Evans.
Het nummer werd voor het eerst gebruikt in de film ‘The man who knew too much’ van Alfred Hitchcock. Wat later nam Doris Day het op en scoorde er een hit mee in de USA en het Verenigd Koninkrijk. Van 1968 tot 1973 was ‘Que sera sera’ het themanummer van de sitcom ‘The Doris Day Show’

‘Que sera sera’ is ook een erg populair en geregeld te horen op diverse voetbalwedstrijden. In 2006 werd het nummer ook gebruikt voor de penalty shoot-out tijdens het WK Voetbal in Duitsland.

Net als de zomersingle ‘Zonder woorden’, die wekenlang genoteerd stond in verschillende Vlaamse- & Nederlandse hitparades, is ook ‘Que sera sera’ een productie van David Vervoort.
Met haar gekende enthousiasme, haar prachtige, warme stem en haar aanstekelijke schlagerpopnummers maakt Marjolein voor jong en oud, in elke zaal of feesttent, van elk evenement een groot polonaisefeest!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: