Nog tot en met 5 november in Brugge griezelen met de meest fantastische films en uitkijken naar hoogstaand bezoek van cultregisseur Robin Hardy, en regisseur/acteur Martin Kemp!

De fantastische films zitten in de lift. Op de vierde editie van het Razor Reel Fantastic Film Festival zijn er het vorige weekend nu al beduidend meer bezoekers langs gekomen dan de voorbije dagen.
Het festival biedt een fascinerende selectie aan van internationale en Europese filmpremières in het genre van de fantastische film.

Deze week krijgt het festival ook nog bezoek van enkele interessante gasten.

Woensdag 2 november komt de 81-jarige Britse regisseur Robin Hardy langs. Hij regisseerde vorig jaar The Wicker Tree met Christopher Lee, Graham Mc Tavish, Jacqueline Leonard, Clive Russel, Henry Garett en Brittania Nicol in de hoofdrollen. Robin Hardy schreef ooit in 1973 de cultklassieker The Wicker Man met in de hoofdrollen Edward Woodard en Christopher Lee.
Zijn nieuwe film The Wicker Tree is geen remake noch vervolg maar een film met hetzelfde thema, met name heidens geloof.

Zaterdag 5 november verwacht het festival hoogstaand bezoek van Martin Kemp, die beroemd werd als bassist van Spandau Ballet maar onder andere ook te zien is als acteur in The Krays, East Enders en Embrace of the Vampire.

Hij regisseerde de film Stalker, die hij zaterdag samen met de actrice Jane March, gekend van L'Amant, Color of Night, zal voorstellen op het festival. Stalker is een remake van de in 1976 uitgebrachte Video Nasty: Exposé.

Alle info terug te vinden op www.razorreel.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: